Wilt u meer informatie over ons onderwijs of sfeer proeven bij ons op school? Dit kan tijdens een informatieochtend die wij organiseren. U krijgt een presentatie, een rondleiding en er is mogelijkheid tot het stellen van vragen.  

De volgende informatieochtend vindt plaats op woensdag 27 september om 9.00 uur. U bent vanaf 8.45 uur welkom voor koffie en thee. 

Wilt u hierbij aanwezig zijn? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen met een ingevuld interesseformulier naar

juniorcampus@atscholen.nl

Wij zien u graag op de informatieochtend! 

U kunt uw kind inschrijven op het moment dat hij/zij twee jaar oud is. Vóór die tijd kunt u uiteraard contact opnemen voor meer informatie. ​ 4 jaar De eerste dag nadat uw kind 4 is geworden, is hij/zij welkom. De leerkracht maakt voordat uw kind 4 jaar wordt een afspraak voor een kennismaking en plant een (aantal) wendagen.  We gaan ervan uit dat uw kind, wanneer het 4 jaar is geworden, alle dagdelen de school bezoekt. In samenspraak met de leerkracht kan in de eerste periode daarvan worden afgeweken. Als uw kind vijf jaar wordt, is het ook leerplichtig.​Voor ons tweetalige basisonderwijs bevelen wij aan dat Nederlands de dominante taal van het kind is en bij voorkeur dat dit door een van de ouders ook thuis wordt ondersteund.​​